Despre Noi

0
+
cursanti
0
+
Orase
0
+
Produse

ALSTING oferă cursuri de formare profesionala în domeniul situatiilor de urgență din jumatatea de vest a tarii. Printre cele mai cunoscute și mai solicitate activități sunt așa numitele cursuri de pompieri, de formator, de securitate în muncă. Acestea sunt denumirile generice, folosite în limbaj uzual, deși cursurile în sine se numesc de formator, pentru servanți pompieri, șef serviciu SVSU, etc.

Primele cursuri de formare profesională organizate de Alsting au început în anul 2009. Acestea s-au derulat în Alba Iulia, Timisoara, Brasov, Arad, Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Sighet, Covasna și Resita. Am școlarizat peste 2000 de Cadre tehnice în domeniul securității și protecției împotriva incendiilor. O tematică generoasă, instruirea în domeniul situațiilor de urgență.

Avem lectori valorosi in toata Transilvania, o baza materiala complexa si dotata atat la Alba Iulia, cat si la Timisoara. O mențiune importantă despre oamenii care instruiesc este aceea că sunt în primul rând dedicați profesiei lor. Ei se simt bine atunci când reușesc să-și transmită cunoștințele în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor. Instruirea pe care o primesc cursanții noștri le asigură folosirea corectă a stingătoarelor de incendiui. În același timp, cursanții noștri deprind medode de a preveni incendiile și de a lelimita efectele.

La capitolul servicii autorizate de verificare, instalare si intretinere a mijloacelor de stins incendii (stingatoare de toate tipurile, hidranti interiori si exterior, centrale de detectie si semnalizare, trape de fum, sisteme de pompe, sprinklere etc.) suntem printre principalii prestatori de astfel de servicii din Romania.

De asemenea, ALSTING a fost si este unul din principalii producatori de stingatoare din tara, in momentul de fata certificarile fiind in concordant cu legislatia europeana in domeniu, respectiv SR EN 3-10/2011, Directiva Europeana 2014/68/EE, ceea ce ne-a facilitat exportul in tarile U.E.

Executam lucrari de ignifugare a materialelor combustibile cu risc major la incendiu.

Comercializam intreaga gama de produse, materiale si accesorii PSI: stingatoare, hidranti, furtunuri, picheti, lazi de nisip, tevi de refulare, chei hidranti, racorduri, unelte PSI, echipament de protectie, aparat de respirat indigen cat si de import, atat de la sediile principale din Alba Iulia si Timisoara, cat si de la punctele de lucru din Bucuresti, Zalau, Carei, Resita si Jimbolia.